Hoppa till sidans innehåll


 

Miniklubbtävling är precis som det låter en klubbtävling men med lättare klasser för ryttare i alla åldrar. Under miniklubbtävlingen tränar vi på att tävla och anordna tävlingar. Klubbtävlingar som är för föreningens mer rutinerade ryttare tar vid på nästa svårighetsnivå. 

 

På en miniklubbtävling går klasserna upp till LD/LD men programmen och klasserna varierar från gång till gång. Miniklubbtävlningarna anordnas av BRKs personal och undgomssektionen hjälper till.

 

Möjlighet att rida upp dressyr- eller hoppdelen till Ryttarmärkena kan finnas på miniklubbtävlingarna. 

 

På  www.stallbacken.com finns alla dressyrprogram beskrivna.

 

Betalning sker på anvisad plats innan start. Sedan hjälps alla åt att bygga fram banan. På tävlingsdagens morgon blir du tilldelad din funktionärsuppgift. 

 

Affischen kommer upp i god tid innan i ryttargången (på väg till gamla ridhuset) och anmälan lämnar du i brevlådan under. Komihåg att du måste ha målsmans underskrift och din instruktörs underskrift för att anmälan ska vara giltig.

 

Vi vill även att alla som tävlar lämnar in fika så att vi har någonting att sälja under dagen. Pengarna går till ungdomssektionen så att vi kan göra roliga och viktiga aktiviteter i framtiden.

 

Varje tävling har vi en sjukvårdsansvarig på plats.

 

För att få vara med måste du vara medlem på Bodens Ridklubb, ha målsmans och instruktörs underskrift, mocka boxen där din tävlingshäst stått, göra höpåse till den häst du ridit och ha ett glatt humör!

 

Vill du vara med? Prata med din instruktör.

/USS

 

Frågor? This is a mailto link

Uppdaterad: 06 NOV 2017 18:33 Skribent: Paulina Mannberg

 

Kundinloggning
Här kan du logga in för att se
dina fakturor, ridgrupper
anmäla dig till kurser mm

Ullmaxbanner

 

Folksam

 

Bodens Ridklubb är rökfri anläggning

 

Postadress:
Bodens RK - Ridsport
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Besöksadress:
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Kontakt:
Tel: 092151820
E-post: This is a mailto link

Se all info