Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Anläggningskort"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Anläggningskort


NYHETER!

Nya regler och prislistor finns nu att läsa, nedan ser ni det som är nytt. Dessa är fastställda i kommunfullmäktige.

  • Från och med 1/8 ska alla som nyttjar anläggningen ha eget anläggningskort. Detta gäller för de anläggningskort som löses efter 1/8-2018 då medryttare inte längre kommer att ingå. Efter årsskiftet behöver alla som tidigare stått som medryttare på ett anläggningskort lösa eget kort för att fortsättningsvis kunna nyttja anläggningen. 

Anläggningskort

Bodens ridklubb har en fin anläggning med två ridhus, 2 ridbanor och Bränslanbanan.

Att lösa anläggningskort

Du som löser anläggningskort har tillgång till ridbanor och gäststallar. Du löser anläggningskort genom att maila matilda.stromback@brk.nu, ditt kort börjar gälla från och med att du ansökt om det och altså inte från och med betalning. I mailet anger du vilken typ av kort du önskar, namn, personnummer, bostadsadress, telefonnummer och mailadress för fakturering.

Vi hanterar personuppgifter enligt integritetspolicyn som du hittar på hemsidan under fliken Föreningen- Styrdokument - Policys. Inbetalning på fakturan innebär att du har accepterat de villkor och anläggningsregler som du hittar här.

Vi publicerar namnen på alla som har ett giltigt anläggningskort under fliken anläggningen - lösta anläggningskort. Meddela kansliet om du inte vill att ditt namn ska publiceras på hemsidan.

Olovligt nyttjande av anläggningen bötläggs med 500 kronor. Ingen återbetalning av anläggningskort sker. Överträdelser av anläggningsreglerna kan resultera i indraget anläggningskort. Ingen återbetalning. 

Öppettider

Anläggningens öppettider hittar du här. Dessa kan komma att ändras under semesterperioder beroende på hur stängning och släckning fungerar på övrig tid då personalen inte är i tjänst. Du som vill nyttja anläggningen efter stängningstid kan lösa ut en tagg mot en depositionsavgift så att du kan röra dig fritt de tider du önskar. Skicka i så fall en förfrågan till matilda.stromback@brk.nu. Observera att vi inte har någon manegevård under semesterperioden eller möjlighet att utfärda nycklar till ridhusen. 

Lediga tider i ridhusen

På hemsidan kan du se när det finns lediga tider i ridhusen. Vi använder oss av två kalendrar för att tydliggöra vilka bokningar som är löpande över hela terminen (manegetiderna under anläggningsfliken) och vilka som är tillfälliga från vecka till vecka (kalendern på startsidan). Under "manegetiderna" finns de fasta ridhusbokningarna som rör lektionsverksamheten och manegevården.

När ridgrupperna har teori eller uteritter kan du med anläggningskort nyttja ridhusen, med beredskap på att det kan ske ändringar pga tex. väder, om någon ridgrupp behöver komma in så går lektionsverksamheten först. Du hittar ridgruppernas schema under fliken ridskolan och SUH-schema. 

Gästuppstallning

På anläggningen finns 4 gäststall tillgängliga för medlemmar. Mer info hittar du här.

I och urlastning

Parkering sker på framsidan av anläggningen, ej direkt framför ekonomibyggnaden då detta försvårar framkomligheten för utryckningsfordon.

I- och urlastning av häst sker längs med långsidan (närmast vägen) av nya ridhuset eller den bortre kortsidan närmast stora uteridbanan.

Anläggningskortets omfattning

Alla med anläggningskort får nyttja båda ridhusen, stora-, lilla- och Bränslanbanan. Gratis uppstallning i gäststallen, vid bokning tas en avgift (se fliken gäststall). Tillgång till en välfylld hinderpark. Ridskole- och medlemsstallet är stängt för utomstående hästar. 

Anläggningskortsinnehavare

Anläggningskortet gäller/person och inte häst. Det innebär att alla som nyttjar anläggningen ska ha löst anläggningskort, även medryttare.

Inbetalning på fakturan innebär att du har accepterat de villkor och anläggningsregler som du hittar här, och du godkänner också att ditt namn står med på hemsidan över registrerade anläggningskort.

Integritetspolicy

Bodens ridklubb (898500-3261) Kopplingsvägen 17. 96138 Boden, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet. Föreningen har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet i enlighet med ”Idrottsrörelsens verksamhetside, vision och värdegrund”.

Den 25 maj 2018 trädde en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft och ersätter personuppgiftslagen (PUL). GDPR innebär att kraven på hur föreningar får behandla personuppgifter skärps och dina rättigheter som registrerad stärks. I samband med detta har vi tagit fram en integritetspolicy som beskriver och förklarar hur vi behandlar dina personuppgifter och varför.

Det är viktigt att du tar del av de nya villkoren och integritetspolicyn på hemsidan under ”Förening”. 

 

Inga nyheter är skapade

 

Kundinloggning
Här kan du logga in för att se
dina fakturor, ridgrupper
anmäla dig till kurser mm

Ullmaxbanner

 

Folksam

 

Bodens Ridklubb är rökfri anläggning

 

Postadress:
Bodens RK - Ridsport
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Besöksadress:
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Kontakt:
Tel: 092151820
E-post: info@brk.nu

Se all info