Medlemsskap

Medlemmar på Bodens ridklubb, som betalt sin årsavgift, är välkomna att delta på alla våra aktiviteter och är försäkrade när de vistas på anläggningen. En ideel förening leds av styrelsen som har hjälp av olika sektioner för att genomföra aktiviteter.

Alla ideella insatser är mycket värda för oss. Din ideella insats är alltid välkommen. Sektionerna behöver all hjälp de kan få så tveka inte att höra av dig om du vill engagera dig. Stora som små insatser är värdefulla.

För att bli medlem mailar du till This is a mailto link och anger namn, personnummer, adress och telefonnummer så faktureras du till din e-post. När betalningen är registrerad är du medlem men du kan på dagen du mailar om medlemsskap anmäla dig till våra aktiviteter.

Se prislista för aktuellt pris.

Uppdaterad: 01 FEB 2018 14:35 Skribent: Paulina Mannberg