Hoppa till sidans innehåll

Presentation av styrelsen


Terése Edholm, ordförande

Jag är 35 år och bor i Boden på Sanden med sambo. När jag flyttade till Boden från Täby i mitten av 90-talet började rida ponny på BRK. Efter ett långt uppehåll började jag om på ridskolan för fyra år sedan. Jag har min häst Nellie uppstallad på Stall Stjänholm. Till vardags så arbetar jag som projektledare i eget företag. Idag ser du mig i ridhuset på tisdagar och torsdagar då jag rider lektion och på träning eller tävling. 

Malin Isaksson, vice ordförande 

Jag är 40 år. Bor i Södra Svartbyn med make, två barn och hund. Jag jobbar i Luleå som försäkringsutredare. På onsdagar rider jag lektion och övriga dagar hjälper jag vår dotter med hennes ponny Sandy som står uppstallad på medlemssidan. 

Stina Hangasjärvi, kassör

Jag är 30 år och bor i Luleå med hundar och hästar. Arbetar med Ekonomi samt på den egna hästgården där jag inackorderar, rider och föder upp hästar. Ni hittar mig allt som oftast i ridhusen på klubben under träningar och tävlingar. 

Göran Stjärnholm, sekreterare

49 år, 3-barnsfar och bor i Sävast. Jag är egen företagare, Barnläkare samt skolläkare. Hjälper till i hustruns stall på Bränslan där vi ägnar oss åt hästavel. Träffas lättast i Stall Stjärnholm på Bränslan, då jag inte är aktiv ryttare.

Patrik Knutsson

Jag heter Patrik Knutsson och är 44 år. Jag bor i Boden men jag är född och uppväxt i Sörmland. Jag jobbar som officer vid I19 i Boden och jag är gift med Catharina och vi har tre barn. Tillsammans med vår dotter Hanna har vi en C-ponny som heter Lobelia och hon är uppstallad i privatstallet på BRK. Där kan ni ofta hitta mig på kvällstid när jag fixar med mockning och andra bestyr medan Hanna rider.

Emma Brännström

Jag heter Emma Brännström och jag bor med min man och 3 barn i ett hus i Södra Svartbyn. Till vardags arbetar jag på vårt egna företag här i Boden.
Det här är mitt andra år i styrelsen och det känns kul och utvecklande.
Efter många års uppehåll har jag fått återuppta mitt stora intresse för ridning och hästar, men nu tillsammans med mina två döttrar som älskar hästar. Vi är ofta på BRK och rider lektioner på måndagar och torsdagar. 

Linda Nilsson

Jag är född och uppvuxen i Boden, jag var ridskoleelev på BRK när jag var yngre. Jag bor i Trångfors och jobbar på Granngården. Numer är jag inte själv ryttare utan jag är aktiv på BRK som hästskötare och lite allt i allo åt C-ponnyn Fairfaxe, Faxen, som bor i medlemsstallet på BRK och ägs av min
brorsdotter. Jag finns ofta i stallet eller på läktaren på vardagskvällarna.

 

Ingela Hezekielsson

 

Mona Nyström

Jag bor på en gård i Övre Buddbyn, arbetar som trafiklärare i Boden. Rider lektion 2 gånger i veckan. Följer med min dotter Elinor när hon tävlar hoppning. Tycker att det är jättekul med denna prositiva utveckling med BRK befinner sig i. Jag brinner lite extra för tävlingsverksamheter.

 

Erika Uddenberg Kusmin

Kirunabo som efter studier och jobb i Mälardalen flyttat åter till Norrbotten. Bor med maken och våra tre barn, två halvgalna vorsteh samt två hittekatter i Bredåker. Jobbar som veterinär och brinner för prestationsrelaterade problem som rörelsestörningar och hältor hos våra ridhästar. Har innan studierna jobbat med hopphästar i England. Fritiden spenderar jag med familjen i skog och mark, rider på lektion och tränar drag med våra hundar. I stallet hittar ni mig ffa på torsdags- och söndags eftermiddagar då äldsta dottern och jag rider på lektion.

Maria Spjut

Hanna Knutsson, ordförande USS

 

Uppdaterad: 03 MAJ 2018 20:42 Skribent: Niclas Kling

 

Kundinloggning
Här kan du logga in för att se
dina fakturor, ridgrupper
anmäla dig till kurser mm

Ullmaxbanner

 

Folksam

 

Bodens Ridklubb är rökfri anläggning

 

Postadress:
Bodens RK - Ridsport
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Besöksadress:
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Kontakt:
Tel: 092151820
E-post: This is a mailto link

Se all info