Hoppa till sidans innehåll

Presentation av styrelsen


Terése Edholm, ordförande

Jag är 36 år och bor i Boden på Sanden med sambo. När jag flyttade till Boden från Täby i mitten av 90-talet började rida ponny på BRK. Efter ett långt uppehåll började jag om på ridskolan för fyra år sedan. Jag har min häst Nellie uppstallad på Stall Stjänholm. Till vardags så arbetar jag som projektledare i eget företag. Idag ser du mig i ridhuset på tisdagar och torsdagar då jag rider lektion och på träning eller tävling. 

Göran Stjärnholm, sekreterare

49 år, 3-barnsfar och bor i Sävast. Jag är egen företagare, Barnläkare samt skolläkare. Hjälper till i hustruns stall på Bränslan där vi ägnar oss åt hästavel. Träffas lättast i Stall Stjärnholm på Bränslan, då jag inte är aktiv ryttare.

Emma Brännström

Jag heter Emma Brännström och jag bor med min man och 3 barn i ett hus i Södra Svartbyn. Till vardags arbetar jag på vårt egna företag här i Boden.
Det här är mitt andra år i styrelsen och det känns kul och utvecklande.
Efter många års uppehåll har jag fått återuppta mitt stora intresse för ridning och hästar, men nu tillsammans med mina två döttrar som älskar hästar. Vi är ofta på BRK och rider lektioner på måndagar och torsdagar. 

Linda Nilsson

Jag är född och uppvuxen i Boden, jag var ridskoleelev på BRK när jag var yngre. Jag bor i Trångfors och jobbar på Granngården. Numer är jag inte själv ryttare utan jag är aktiv på BRK som hästskötare och lite allt i allo åt C-ponnyn Fairfaxe, Faxen, som bor i medlemsstallet på BRK och ägs av min
brorsdotter. Jag finns ofta i stallet eller på läktaren på vardagskvällarna.

 

Ingela Hezekielsson

 

Mona Nyström

Jag bor på en gård i Övre Buddbyn, arbetar som trafiklärare i Boden. Rider lektion 2 gånger i veckan. Följer med min dotter Elinor när hon tävlar hoppning. Tycker att det är jättekul med denna prositiva utveckling med BRK befinner sig i. Jag brinner lite extra för tävlingsverksamheter.

 

Hanna Knutsson, ordförande USS

 

Uppdaterad: 03 MAJ 2018 20:42 Skribent: Niclas Kling

 

 

Folksam

 

 

Bodens Ridklubb är rökfri anläggning

 

Postadress:
Bodens RK - Ridsport
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Besöksadress:
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Kontakt:
Tel: 092151820
E-post: This is a mailto link

Se all info