Hoppa till sidans innehåll

Träning


Välkommen som träningsryttare hos Bodens ridklubb. Externa och interna träningar och kurstillfällen är ett sätt att främja Bodens Ridklubbs medlemmars möjligheter att utvecklas vidare efter medlemmarnas behov. 

Du behöver inte vara medlem för att träna på Bodens Ridklubb. Har du inte anläggnignskort betalar du 50kr/dag i anläggningsavgift. Om du vill lösa medlemsskap i samband med träning så meddelar du detta via mail till This is a mailto link

Betalning

Träningsavgifterna för samtliga av klubben anlitade tränare betalas via faktura tillsammans med eventuell anläggningsavgift. Vilka som är klubbens anlitade tränare hittar du under flikarna Hopptränare och Dressyrtränare. Träningen faktureras i förskott eller kort efter träningen ägt rum.

Anmälan

All anmälan sker till This is a mailto link för externa träningar. Vid högt intresse på träningarna sker uttagning efter prioriteringsordning. Deltagare med fast plats går före anmälningar som tillkommer efter att deltagarlistan är publicerad. Bland reserver tillämpas samma urval. Vid kort varsel gäller först till kvarn i vår träningsgrupp på Facebook, "Träningar på Bodens Ridklubb". Rider man helgkurs kan man nyttja den gruppen för att hitta reserv från torsdag kväll samma vecka som träningen äger rum. 

Anmälan är bindande. Anmäl dig med fullständiga personuppgifter för att underlätta rapportering av träningstillfället till SISU-idrottutbildarna. Ridskoleryttare kan intresseanmäla sig till träningarna till ridskolechefen. Hästhyra 100:-/dag. 

1. Personal 

2. Tävlingsryttare/ Medlemmar vid Bodens ridklubb

3. Medlemmar som tävlar för annan förening

4. Icke medlemmar

Inom samma urvalsgrupp sker uttagning efter utbildningsnivå, kända ekipage för tränaren och ryttare som tränar i vår vardagliga verksamhet. 

Vi hoppas att många av våra träningsryttare också blir tävlingsryttare. Ni får gärna vara med som funktionärer på tävlingar och bli en del av gemenskapen. Meddela gärna om ni vill hjälpa till på en eller flera tävlingar. 

På träningarna hjälps vi åt att ordna med fika, lunch, övernattning, hämtning och lämning till Kallax för att hålla kostnaderna nere. Uppgifter kan komma att delas ut till deltagare men i första hand anmäler deltagaren i sin anmälan vad den kan hjälpa till med. 

Uppdaterad: 23 AUG 2017 10:05 Skribent: Paulina Mannberg

 

 

Folksam

 

 

Bodens Ridklubb är rökfri anläggning

 

Postadress:
Bodens RK - Ridsport
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Besöksadress:
Kopplingsvägen 17
96138 Boden

Kontakt:
Tel: 092151820
E-post: This is a mailto link

Se all info